İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Açık Havada Dopdolu Bir Oktoberfest Programı Yapı Kredi bomontiada’da

Yapı Kredi bomontiada’da geleneksel hale gelen Oktoberfest, 27 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında Populist işbirliğiyle Avlu’da gerçekleşiyor. Bu yıl ilk kez tüm haftaya yayılan Oktoberfest etkinliklerinde, sevilen müzik grupları ve Radyo Eksen DJ performansları ile katılımcılar keyifli anlar yaşayacak.

29 Eylül Çarşamba akşamı  Emir Ersoy Project’in performansı ile başlayacak olan Oktoberfest konser maratonu, 30 Eylül Perşembe Türkiye rock müzik sahnesinin güçlü isimlerinden  Redd  ve 1 Ekim Cuma akşamı  Gripin  konserleri ile devam edecek. 2 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da  Bebek Blues Band  ve saat 21:00’de  Sahte Rakı’nın sahne alacağı Oktoberfest konserleri, 3 Ekim Pazar saat 16:00’da soul ve rock müziğin Türkiye’deki en başarılı temsilcilerinden  Soul Stuff  ile sona erecek. 

1 Ekim Cuma günü saat 18:00 – 21:00 arası Radyo Eksen DJ’lerinden Güven Yıldız, 2 Ekim Cumartesi günü saat 18:00 – 21:00 arası Gülşah Güray ve Gülşah Turgut, 3 Ekim Pazar günü ise saat 13:00 – 16:00 arası Gülşah Turgut Yapı Kredi bomontiada Avlu’da olacak. 

Yapı Kredi bomontiada’da düzenlenecek Oktoberfest konserlerine katılım ücretsizdir. 

Oktoberfest Yapı Kredi bomontiada Avlu Programı

29 Eylül Çarşamba     21:00               Emir Ersoy Project

30 Eylül Perşembe     21:00               Redd

1 Ekim Cuma              21:00               Gripin

2 Ekim Cumartesi       16:00               Bebek Blues Band

2 Ekim Cumartesi       21:00               Sahte Rakı

3 Ekim Pazar              16:00                 Soul Stuff

Yapı Kredi bomontiada Avlu’da düzenlenen etkinliklere girişte HES kontrolü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uygun sayıda seyirci ağırlanacaktır. Kapasite tamamlandığında, alana daha fazla seyirci alınmayacaktır. 

Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir