İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Akif Manaf’ın Son Kitabı “Suçluluk Psikolojisi” Raflardaki Yerini Aldı

Dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın yeni kitabı “Suçluluk Psikolojisi” A.Z. Yayıncılık etiketiyle raflardaki yerini aldı. Kitapları bugüne dek 73 dile çevrilen ve tüm dünyada geniş bir okur kitlesi bulunan Akif Manaf yeni kitabında suçluluk psikolojisi konusunu tüm derinliğiyle ve kapsamlı bir biçimde ele alıyor. 

Kitap arka kapaktan:

Bu kitapta suçluluk duygusu bilişsel psikoloji kapsamında değerlendirilmektedir. Suçluluk, sosyal bir duygu olarak sınıflandırılmaktadır. Bir insan toplumdan dışlanma tehlikesiyle karşılaştığında suçluluk hisseder ve bu aslında kişiye verilen fizyolojik bir cezadır.

Suçluluk duygusu bencillik maratonunu engelli koşuya dönüştürürse kişi düşünmek için zaman kazanır ve bencillikten vazgeçebilir. Gerçekten de negatif bir duygu olan suçluluk duygusu insanı tekâmül yoluna yönlendirebilir.

Aslında en büyük yara suçluluk duygusunun kendisidir ama bununla birlikte suçluluk duygusu geçmişte oluşmuş yaraları deşer. Yani suçluluk duygusu hem yara hem de yara deşicidir. İşte en kötü olan tarafı da budur!

Suçluluk duygusu doğru şekilde, doğru kelimelerle ifade edilince farkındalık güneşi doğar ve suçluluk buzlarını eritir. Bu, insanın hayatında devrimsel bir değişime neden olacaktır çünkü kişi artık suçluluk duygusunun kölesi olmayacaktır.

Akif Manaf’ın A.Z. Yayıncılıktan çıkan “Suçluluk Psikolojisi” kitabı, hem derin teorik bilgilere hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanıyor.

Her yeni kitabı okurları tarafından büyük merakla beklenen, günümüz dünyasının en sıra dışı ve en üretken yazarlarından olan Manaf, kitaplarında yalın anlatımı ve farkındalığı artıran keskin analizleri ile dikkat çekiyor. Aşk, Zekâ, Ahlak, Yaratıcılık, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset ve Merhamet gibi insana dair hemen her konuda 71 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor. Suçluluk Psikolojisi kitabı, küresel salgın Covid-19 nedeniyle herkesin ağırlıkla evlerinde olduğu bu dönemde elinizden bırakamayacağınız bir başucu kitabı niteliğinde. Mutlaka okuyun!

6 Yorum

  1. FUNDA ALTINOK FUNDA ALTINOK 09/09/2020

    Okumak için sabırsızlanıyorum. Yazarın diğer kitaplarını da okudum, kendimle ilgili bir değişim ve dönüşüm yaşadım.

  2. Berna K. Berna K. 09/09/2020

    Süper haber. Okuyacağım

  3. Murat Murat 10/09/2020

    Çok ilginç ve oldukça yerinde bir konu. Yazarı ilgiyle takip ediyorum. Önemli noktalara parmak basıyor

  4. Fuat T. Fuat T. 14/09/2020

    Çarpıcı bir kitap başlığı!

  5. Özden Ateş Özden Ateş 15/09/2020

    Tüm suçlululuk hisseden insanlara gelmesi dileğiyle.

  6. Selim Koca Selim Koca 14/11/2020

    Önemli bir konu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir