İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Alison Falkonakis’in “Haydi Ali, Yemek Vakti!” Kitabı, Koç Üniversitesi Çocuk’ta Yayımlandı.

Aynı zamanda bir beslenme uzmanı olan Alison Falkonakis’in kaleme aldığı “Haydi Ali, Yemek Vakti!” isimli kitabı, Koç Üniversitesi Çocuk’ta (KÜ Çocuk) yayımlandı. Clair Georgelli tarafından resimlenen eser, raflarda çocukları bekliyor!

Oyuna dalan Ali, asla yemek yemek istemiyor. Tüm ailesi peşinde, ona bir lokma yedirmek için uğraşıyor. Önerdikleri her yiyecek, Ali’nin hayal gücünü daha da körüklüyor: Havuç sayesinde geceleri baykuşlar kadar iyi görüyor, çilekten aldığı güç onu roket gibi uzaya fırlatıyor; süt onu gergedanlardan bile güçlü yapan bir iksir, peynirle dişleri timsahlarınki kadar keskin…

Sağlıklı bir yaşam için dengeli ve düzenli beslenmenin önemi, son yıllardaki araştırmalar ışığında çok daha iyi anlaşıldı. Uzmanların tavsiyesi, çocuklarla “gerçek” gıdaları olabildiğince erken tanıştırmak ve vakit kaybetmeden sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak… Yazarlığın yanı sıra aynı zamanda bir beslenme uzmanı da olan Alison Falkonakis’in kaleme aldığı ve bol ödüllü illüstratör Clair Georgelli’nin resimlediği Haydi Ali, Yemek Vakti! isimli eser, bu konuda ilk desteklerden biri olabilir. Haydi Ali, Yemek Vakti!, küçük okurları sağlıklı beslenme konusunda eğlendirerek bilinçlendirecek, ebeveyne de faydalı bir kaynak kitap niteliği taşıyor.


Künye Bilgisi
:

Haydi Ali, Yemek Vakti!

Yazar: Alison Falkonakis

Resimleyen: Clair Georgelli

Çeviren: Rana Alpöz

Yayın tarihi: Kasım 2020

Fiyat: 32 TL

ISBN: 978-605-7685-50-6

Barkod: 9786057685506

Ürün Sırası: 6

Ebat: 19,2 x 23,5 cm

Sayfa Sayısı: 36

Kapak Türü: Karton Kapak

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir