İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Amazon’un En Çok Satan Kitabı “Kim Demiş Yapamazsın Diye? Yapabilirsin” Raflarda!

Okura ilham kaynağı olan Amazon’un en çok satanlar listesinde yer alan “Kim Demiş Yapamazsın Diye, Yapabilirsin” kitabı The Kitap Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı!

Yazar Daniel Chidiac insanlara ilham olmaya devam ediyor. Chidiac, Avustralya’da kendini keşfetmek için çıktığı yolculukta sahip olduğu güçlerin farkına varmasıyla bir kitap yazmaya karar verir.  Yaşadığı deneyimleri paylaşmak için “Kim Demiş Yapamazsın Diye,  Yapabilirsin” adlı kitabı çıkarır. Kitap dünyada Amazon gibi sitelerin en çok satılanları arasında yer alıyor.

Okuyucuya ilham oluyor

Daniel Chidiac’ın yazdıkları dünya genelinde sayısız insanın hayatını değiştirerek okuyuculara ilham oluyor. The Kitap Yayınları etiketiyle çıkan kitap, okuyucuyu gerçek potansiyelini açığa çıkararak psikolojik ve duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Kendilerine zor sorular sorarak hayatı değiştirecek kararlar alması için 7 adımlı bir kılavuz görevi görüyor. Kitap; Şu andaki davranış biçimlerinizi belirleyen ne? Neden bazı insanların motivasyonu yüksekken diğerleri yerinden kalkıp televizyon kumandasına uzanmaya bile üşeniyor? İnsanların hayatlarındaki farklılıkları ne belirliyor? Dünya sizi köşeye sıkıştırıyormuş gibi görünürken bakış açınızı ve yaklaşımlarınızı nasıl değiştirebilirsiniz? İstediğiniz hayatı nasıl inşa edersiniz? Tarihteki en başarılı insanların uyguladığı stratejiler neler? Kendinizle, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak kadar nasıl barış içinde olabilirsiniz? Hayatınızı değiştirmek ister misiniz? Yapamayacağınızı kim söyledi? gibi soruların deneyimsel yanıtını bulmaya yardımcı oluyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir