İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arter, 16 Haziran’da Yeniden Ziyarete Açılıyor

Pandemi döneminde COVID-19 salgınına karşı alınan sağlık tedbirleri kapsamında 14 Mart tarihinden bu yana ziyarete kapalı olan Çağdaş Sanat Müzesi Arter, 16 Haziran Salı günü kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor.

Kontrollü normalleşme sürecinde, ziyaretçilerini gerekli hijyen tedbirleriyle ağırlayacak olan Arter, yeni bir bilgilendirme yapılana kadar Pazartesi hariç her gün 11:00–17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Müzeye girişte ateş ölçer uygulaması yapılacak ve ücretsiz olan Arter servisleri de düzenli olarak dezenfekte edilerek sanatseverlere hizmet vermeyi sürdürecek. Kitabevi ve Bistro by Divan’ın da gerekli sosyal mesafe ve hijyen tedbirleriyle açılacağı, teras ve arka bahçenin de kullanımda olacağı Arter’de Sevgi Gönül Oditoryumu, Karbon, Kütüphane ve Atölye bir süre daha kapalı kalacak.

Etkinlik Programı kapsamındaki konser ve performanslar ile Öğrenme Programı kapsamında fiziksel mekânda gerçekleşen programlara yeni bir bilgilendirme yapılana kadar ara verilirken, rehberli sergi turları sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenmeye devam edecek.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir