İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arter’de Rehberli Turlar Ücretsiz Olarak Başlıyor!

Arter’in düzenlemiş olduğu çevrimiçi rehberli turların ilki, 22 Mayıs Cuma akşamı saat 18:30–19:15 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek. Arter’in küresel salgın sebebiyle geçici olarak ziyarete kapalı olduğu bu dönemde sanat etrafında buluşmanın birleştirici gücüne odaklanan turlar, belirli temalar etrafında oluşturulan farklı eser seçkilerini bir rehber eşliğinde her hafta sunmayı amaçlıyor. Çevrimiçi rehberli turlara katılmak için ogrenme@arter.org.tr adresi üzerinden rezervasyon yaptırmak yeterli olmaktadır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşı alınan sağlık tedbirleri kapsamında geçici bir süreyle ziyarete kapalı olan Arter, düzenleyeceği çevrimiçi rehberli turlarda katılımcıların yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamalarını teşvik eden bir yaklaşım benimsiyor.

Sigmar Polke, Patates Ev

Çevrimiçi rehberli turların ilki, 22 Mayıs 2020 Cuma akşamı 18:30–19:15 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek. Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak adına sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenecek olan turlara katılmak için ogrenme@arter.org.tr adresi üzerinden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

Bilgi için: arter.org.tr

Adres: Irmak Cad. No: 13 Dolapdere Beyoğlu 34435 İstanbul

Tel: 0212 708 58 00

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir