İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Baksı Müzesi’nin İletişimi 20. yılında Grup 7 İletişim’e Emanet

Geleneksel el sanatlarına ve çağdaş sanata aynı çatı altında yan yana yer verme hedefiyle Prof. Dr. Hüsamettin Koçan’ın 2000 yılında kuruluş çalışmalarını başlattığı Baksı Müzesi 20. yaşını kutluyor. Baksı Müzesi, 20. yılına özel hayata geçireceği projelerin iletişimini Grup 7 İletişim’e emanet etti.

Müzenin, 20. yaşına özel sergilerden bu yıl birincisi düzenlenen Anadolu Ödülleri’ne kültür-sanat dünyasını zenginleştirecek ve renklendirecek bir dizi özel projeyi hayata geçirmesi planlanıyor. Grup 7 İletişim müzenin kuruluş süreci ve açılışının yanı sıra çeşitli projelerinde de Prof. Dr. Hüsamettin Koçan’la çalışmış, iletişim çalışmalarıyla 2011 yılında Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülü’ne layık görülmüştü.


Baksı Müzesi, Grup 7 İletişim’den stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında kurum, proje ve lider iletişimi, proje tasarımı ve yönetimi, paydaş ilişkileri yönetimi ve medya ilişkileri yönetimi alanlarında hizmet alacak. Interpress de Baksı Müzesi ve Baksı Kültür Sanat Vakfı’na medya takip ve raporlama alanında destek verecek.

Grup 7 İletişim’in iletişim danışmanlığı hizmeti verdiği markalar arasında Baksı Müzesi’nin yanı sıra Colin’s, DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu), Eroğlu Holding, FİBA Grubu, Halkbank, Halk GYO, HOM Design Center, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Kastamonu Entegre, Makine İhracatçıları Birliği, Pera Müzesi, Saray Döküm, Servier, Skyland İstanbul, Türkiye Sigorta Birliği ve Yeşilay yer alıyor.

Haber: Amber Eroyan

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir