İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz Storytel’de!

Küsurat Yayınları’nın kurucusu, senarist ve yönetmen Burak Aksak’ın 36 öyküden oluşan kitabı Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz Levent Can’ın seslendirmesiyle artık Storytel‘de!

Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz  okurunu, görmezden geldiği şeylerle yüzleşmeye, şehrin sokaklarında yer yer kahkahalar atacağı yer yer içinin titreyeceği bir yolculuğa davet ediyor! 

Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Bana Masal Anlatma, Ben de Özledim gibi film ve dizileriyle tanıdığımız Burak Aksak kitabın önsözünde Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz’u yazma nedenini şu sözlerle açıklıyor:

“Bu kitap, kavgalı olduğum hayatla barışma çabalarımın toplamıdır. Çocukluğum, ilk gençlik yıllarım, hatalarım, doğru bildiğim yanlışlarım, sahip çıkmaya çalıştığım umutlarım, sevdiklerim, kaybettiklerim var bu kitabın içinde. Gerçekleşen hayallerimin şaşkınlığı, başarısızlık sandığım tecrübelerin utancı, hatırlayamadığım yüzler ve sesler gizli her satırında. Nerede doğduğum, ne okuduğum, neler yaptığım mühim değil. Bir sonraki kitaba kadar biyografim bu kitabın içindekiler kadar. Eski ve yeni öykülerimi bir araya getirerek tüm geçmişimi koyuyorum avuçlarına. Gerisi sana kalmış sevgili okur. Dilersen kitabı almadan önce incelerken burayı okur ve rafa geri koyarsın —lafın gelişi tabii bu, yapma bunu— dilersen bir çırpıda tüm öyküleri okumaya çalışırsın, dilersen de bir kenara koyar, kafana estikçe açar okursun.”

Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz’u dinlemek için tıklayın. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir