İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Berteks Tekstil, Tasarıma Yön Veren İsimleri Sanatla Buluşturdu

Berteks, yeni koleksiyonu olan Contract Collections serisini gerçekleştirdiği özel davetlerle tanıttı. 15 ve 16 Eylül 2021 tarihlerinde Sevil Dolmacı Art Gallery’de gerçekleşen davetlerde, mimarlık ve sanat akımına yön veren sektör profesyonelleri ağırlandı.

Berteks Tekstil’in yeni koleksiyonu “Contract Collections” serisinin tanıtımı Beşiktaş, Abbasağa’da bulunan Sevil Dolmacı Art Gallery mekânı Villa İpranosyan’da gerçekleşti.

Türkiye’nin önde gelen mimarlarının ağırlandığı gecede, Berteks Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan, yaptığı konuşmada Contract Collections serisi ile ilgili “Mimari tasarım sürecinde çözüm ortağı olarak çalıştığımız siz değerli dostlarımızı inovatif tekstil ürünlerimizle buluşturmanın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi. Ürettiği kumaşlar Las Vegas’taki Bellagio Hotel ve Wynn Hotel’de, New York’taki Empire State ofis binalarında, Los Angeles’taki Apple ofis vb projelerde kullanılan şirketin dördüncü kuşak temsilcisi Berk Noyan, 100 yıllık bilgi ve tecrübenin eseri Contract Collections serisinin lansman heyecanını konukları ile paylaştı.

Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda baş tasarımcısı olan Burcu Erdebil, mimarlar için özel olarak tasarladığı mekanizmalı ürün grupları olan stor, screen, akustik ve blackout kumaşlardan oluşan Contract Collections serisi ile mimarların beğenisini kazandı.Burcu Erdebil tasarladığı kumaşlara dünya devlerinin ilgisinin yoğun olduğunu ve büyük global markaların Berteks kumaşlarına her yıl koleksiyonlarında yer verdiğini söyledi.

Haluk Akakçe

Güncel sanatın aktif üretim yapan genç kuşak temsilcilerinden olan Haluk Akakçe’nin son özel koleksiyonu düzenlenen bu davetlerde seçkin konuklarla buluştu. dDf – Dream Design Factory tarafından organize edilen geceye Haluk Akakçe, Burhan Öçal, Esra Ekmekçi, Arhan Kayar, Çağlayan Tuğal, Sinan Kafadar, Hakan Helvacıoğlu, Jale Kulin, Pınar Hacıraifoğlu, Atilla Kuzu, Merve Benice, Durmuş Dilekçi, Jeyan Ülkü ve İlkay Ala gibi birçok isim katıldı.
Haluk Akakçe, cömert günündeydi Berteks’in mimarlara hediyesi olan eserlerine, gecede interaktif olarak kişiye özel dokunuşlar katarak imzalayarak hediye etti.

Sektör profesyonellerinin ağırlandığı davetler, sanatçı Haluk Akakçe sohbeti ve perküsyon ustası sihirli parmak Burhan Öcal’ın konseri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir