İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BluTV’nin Agatha Christie Uyarlamaları Seçkisi The Pale Horse ile Devam Ediyor

Türkiye’nin en beğenilen dijital platformlarından BluTV, orijinal içerikleri kadar yurtdışında ilgi gören projeleri de seçkisine katmaya devam ediyor. Agatha Christie’nin Ölüm Büyüsü adlı romanından uyarlanan BBC yapımı mini dizi The Pale Horse, BluTV’de yayına girdi.

The Pale Horse, 1961 yılında Londra’da ölmüş bir kadının ayakkabısının içinde bulunan bir isim listesiyle başlayan gizemli olayları konu ediniyor.

Polisiye severleri heyecanlandıracak hikâyede, ayakkabının içinden çıkan listedeki isimlerden biri, bu olayı araştırırken kendisini cadıların yaşadığı söylenen The Pale Horse adlı mekânda buluyor, ardından da esrarengiz olaylarla karşı karşıya kalıyor.

70’li yıllardan beri baskısı bulunmayan ve en çok aranan Agatha Christie romanlarından biri olan “Ölüm Büyüsü”nden uyarlanan 2 bölümlük mini dizi The Pale Horse’un kadrosunda Rufus Sewell, Kaya Scodelario, Sean Pertwee gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Sarah Phelps’in yazdığı The Pale Horse’un yönetmen koltuğunda ise Leonora Lonsdale oturuyor.

Agatha Christie uyarlamalarından olan The Pale Horse, Abc Murders ve The Ordeal By Innocence dizileri BluTV’den izlenebiliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir