İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Buğra Gülsoy’un İki Romanı Bir Araya Geldi!

Sevilen oyuncu Buğra Gülsoy sevenlerine sürpriz yaparak, İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanan Birinci Kıyamet ve İkinci Kıyamet romanlarını Kıyamet adlı özel baskıda bir araya getirdi! Sınırlı sayıda basılan ve tamamı imzalı olarak satışa sunulan özel baskının finali ise Gülsoy’un sesinden okurlara ulaşıyor. Türkiye’de ilk kez yapılan bu sürpriz uygulamayla okurlar, kitapta yer alan QR kodunu okutarak romanın sonunu Buğra Gülsoy’un sesinden dinleyebiliyorlar.

Sevilen oyuncu, tiyatro yazarı, senarist ve yönetmen Buğra Gülsoy’un, Birinci Kıyamet ve İkinci Kıyamet adlı romanlarını birleştirdiği Kıyamet romanının özel baskısı İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlandı. Sınırlı sayıda satışa sunulan bu özel baskının tamamını imzalayan Gülsoy bununla da kalmadı ve romanın finalini okurlar için seslendirdi. Türkiye’de bir ilk olan bu özel baskıyı alan okurlar, kitapta yer alan QR kodunu okutarak romanın finalini sevilen oyuncunun sesinden dinleyebiliyorlar.

Buğra Gülsoy Kıyamet’te; Mekteb-i Sultani’nin, bugünkü adıyla Galatasaray Lisesi’nin öğrencilerinden biri olan, ilk Türk boksör Sabri Mahir’in İstanbul’dan Nazi Almanyası’na uzanan yaşam hikâyesini anlatıyor. Gülsoy’un, Türkiye ve dünyayı etkileyen Sabri Mahir’in gerçek yaşamöyküsünden esinlenerek yazdığı roman, 1900’lü yılların ilk çeyreğini içine alan, aşkın ve savaşın tanıklığında geçen insan hikâyelerine odaklanıyor. Sabri Mahir’in Tevfik Fikret, Sakallı Celal, Marlene Dietrich, Bertolt Brecht ve Vladimir Nabokov’la birlikte geçmiş hayatı boyunca şehirler, ülkeler, kıtalar değişiyor, insanlar değişiyor. Değişmeyen tek şey ise, sürekli beklenen o “kıyamet” oluyor…

Buğra Gülsoy’un Birinci Kıyamet ve  İkinci Kıyamet romanlarını bir arada sunan Kıyamet başlıklı özel baskı, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda, inkilap.com, dr.com.tr ve kitapyurdu.com adreslerinde satışta.

Bilgi için:

inkilap.com

 instagram.com/inkilapkitabevi

 facebook.com/inkilapcom

 twitter.com/inkilapkitabevi

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir