İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Buluntu Kutusu Edebiyat Dergisinin 7. Sayısı Online Olarak Yayınlandı

Dergi bu sayıda söyleşi için Osman Palabıyık’ı ağırladı. Osman Palabıyık, Gazete Sanat Genel Yayın Yönetmeni Resul Şahin’in edebiyat, yazın dünyası ve Üç Kelimelik Dünya adlı kitabı üzerine sorularını yanıtladı.

Ekim-Kasım sayısında şiirleriyle; Hikmet Kazel, Hatice Fakioğlu, Gamze Tigis, Hebun Pir, Doğu Kaşka, Hasan Temiz yer aldılar.

‘’ Pano’’ ile Didem Kazan Sol, ‘’ Badem Ağaçları Sabah Güneşi Sever ’’ ile Nazlı Doğan Özsöz, ‘’ Prenses’’ ile Erdal Taşkın, ‘’ Seyirci ’’ ile İdil Güney Şimşek, ‘’ Taşın Ağırlığı ’’ ile Emre Albayrak, ‘’ Böğürmek ’’ ile Nurdan Şallı, ‘’ Kahveler Meydanı ’’ ile Mehmet Cebe, yeni sayının öykülerini oluşturdu.

Bahar Elbir, Kazancakis’in ‘’Zorba’’ kitabı hakkındaki inceleme yazısıyla hem dergi okuruna hem kitabı merak eden okurlara ipuçları verdi.

Hatice Köse, ‘’ Yok Olmuş Uygarlık Seviyesi ‘’, Kemal Şen “ Tarihsiz bir Tutunamayan” denemeleri ile sayıya katkıda bulundular.

İki aylık periyotla çıkan derginin yayın yönetmenliğini Murat Dura üstlenirken, yayın kurulunda Kemal Şen, Nilay Öner, Emine Beyza Kiraz yer alıyor.

7. sayıyı okumak için: https://online.flippingbook.com/view/117733426/

Geçmiş tüm sayılar: https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=BuluntuKutusu&sid=cTNsc3Y4d3NramZzaHdxYTBfLTFfIF8g

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir