İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çağrı Yıldırım’dan Yeni Single: “İki Nokta”


2020 yılı müzik projeleri arasında sıkça yer alan Çağrı Yıldırım’ın, OnAir Sahne’den yayımladığı “İki Nokta”da “Kaybedilenler” ve “İçine Attın” olmak üzere 2 şarkı yer alıyor.


Çağrı Yıldırım seri olarak çıkardığı şarkılarından OnAir Sahne’den yayımladığı İki Nokta isimli Single çalışmasıyla yine alternatif rock tarzında yoluna devam ediyor. Şarkılarındaki güçlü sözlerin genelde kendi iç dünyasını anlattığını söyleyen Yıldırım, bunun şarkılarını dinleyenlere de geçtiğini ve dinleyen hemen herkesin kendinden bir parça bulacağına inanıyor.

Çağrı Yıldırım görüşlerini şu şekilde açıklıyor: “Müziği duygu ve düşüncelerimi aktarmanın bir yolu olarak görüyorum. Şarkılarımın dinleyende yaratacağı duygu ve düşüncelere köprüyüm.”

Bestesi, sözleri ve düzenlemesi kendisine ait olan müzisyen, yaklaşık 10 yıldır bağımsız olarak müzik yapıyor. Bağımsız müzisyenliğin en büyük dezavantajlarından biri olan yetersiz kayıt ekipmanı şu an müzisyenin en büyük problemi olsa da zorluklardan en iyiyi yakalamanın muhteşemliğinin de ayrı olduğunu biliyor.


Çağrı Yıldırım, çalışmalarının 2021 yılında da aynı sıklıkta devam edeceğini belirtiyor.

Çağrı Yıldırım hakkında;

Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu. Akademik ve müzik kariyerini eş zamanlı olarak yürütüyor. Yazıyor ve de kısa filmler çekiyor. 

Çağrı Yıldırım – (İKİ NOKTA)

Spotify I Apple Music I Fizy

YouTube
İçine Attın

Kaybedilenler

Sosyal Medya Linkler:
Instagram I Twitter

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir