İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Decollage Art Space Nisan Ayında Dopdolu Bir Programla Ziyaretçilerini Bekliyor

Genç ve yeni nesle sanatı sevdirmek, sürdürülebilir ve ulaşılabilir bir sanat ortamı yaratmak, multidisipliner üretim alanını desteklemek amacıyla hayata geçen Decollage Art Space, Nisan ayında farklı disiplinlerden pek çok etkinliği ağırlıyor. İlk sergisi “Başka Yer” ile 12 Mart’ta kapılarını açan sanat merkezi, seramikten müziğe, gastronomiden bedensel aktivitelere dek uzanan birçok workshop, konuşma, performans ve atölye ile sanatseverlerle buluşuyor.

Mimar Viktoria Şahin kuruculuğunda hayata geçen Decollage Art Space, her katında farklı disiplinlerle karşılaşabileceğiniz, etkileşime geçip atölyelere katılabileceğiniz, performansları izleyip yaratıcı insanlarla buluşabileceğiniz bir deneyim alanı. Bünyesinde resim, heykel, seramik, cam atölye çalışmaları yapılabilen yaratıcı alanda müzik, dans, tiyatro gibi sanatsal performanslar için donanıma sahip Performans Alanı katı, içerisinde Art Shop bölümünün de yer aldığı VKoffee, sanat galerisi, sanat kitaplığı, ofis ve etkinlik alanını barındırıyor.

Program:

15 Nisan Cuma

Saat: 13:00-15:00

Mekan: Yaratıcılık ve Seminer Salonu, 2. Kat

Dünya Sanat Günü ve Leonardo Da Vinci’nin Doğum Günü Kutlaması

“Sanat Karşılaşmaları” başlığı altında gerçekleşecek konuşmada İç Mimar Mahmut Nüvit Doksatlı, Sanatçı Mehmet Günyeli, Leonardo Da Vinci Vakfı Kurucu Üyesi Dr. Mustafa Tolay yer alacak. Adalar Sanat İnisiyatifi ve Decollage Art Space iş birliğinde düzenlenecek söyleşide Dünya Sanat Günü’ne dair anektodlar, Leonardo Da Vinci hakkında son bulgular ve daha pek çok konu üzerine sohbet edilecek.

15 Nisan Cuma

Saat: 16:00-17:30

Mekan: Decollage Workshop Salonu

Defne Tokay ile Artizan Çikolata ve Eşlikçileri

Defne Tokay Chocolate‘ın kurucusu Defne Tokay rehberliğinde çikolata tadım atölyesine davetlisiniz. Konuklar, atölye kapsamında aroma ve tat gibi kavramlar üzerinden leziz bir sohbet esnasında, çikolatalar ve içecekler eşliğinde, eşleştirmelerin tadımı nasıl katmanlandırdığına odaklanıyor.

16 Nisan Cumartesi

Jazzin’ Birds

Konuklar, sevilen caz şarkılarını, Jazzin’ Birds yorumuyla keyifle dinleyecek.

Saat: 18.00-21:00

Mekan: VKoffee, Decollage Art Space giriş katı

20 Nisan Çarşamba

Saat: 21:00-23:00

Mekan: Performans Salonu

Dilek Türkan Akustik Ev Konseri

Dilek Türkan’ın her hafta YouTube kanalında yayınlanan Akustikev programı Decollage Art Space ev sahipliğinde bir konser serisine dönüşüyor. Dilek Türkan ve konuğu piyanist Tuluğ Tırpan’ın müzik performans ve sohbetlerine Decollage Art Space’in ikramları eşlik edecek.

21 Nisan Perşembe

Saat: 11:00-13:00

Mekan: Decollage Workshop Salonu

Asuman Aktüy Oyuna Davet Atölyesi

Dışavurumcu sanat terapisi prensipleri doğrultusunda sanat malzemesi olarak çamuru kullanan sanat terapisi uygulayıcısı ve seramik sanatçısı Asuman Aktüy, bu atölye kapsamında katılımcıları bir oyuna davet ediyor. İçinden geçtiğimiz yılın bizde yarattığı hafızaya malzeme üzerinden bakmak ve çamur ile yeni hafızalar üretmek üzerine sanatın iyileştirici gücü kullanılacak.

30 Nisan Cumartesi

Saat: 14:00-17:00

Mekan: Performans Salonu

Serhan Bali Mini Konser & Söyleşi & İmza Günü

Serhan Bali, 30 Nisan’da mezzosoprano Eylül Elif Arslan ve piyanist Beril Özyazıcı ile birlikte sunacakları mini şan resitali-müzik sohbeti-imza günü için Decollage Art Space’e sizleri bekliyor.

Decollage Art Space birbirinden yaratıcı, etkileşime ve deneyime açık etkinliklerle ziyaretçileriyle buluşmaya devam edecek. Sosyal medya hesaplarını takipte kalın.

Detaylı bilgi almak ve atölyelere katılmak için: +90 (532) 363 09 89

Ziyaret Saatleri:

Her gün: 12:00 – 19:00

Adres:

Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak, No:4/1, 34740, Kadıköy/İstanbul

İletişim:

+90 (532) 363 09 89

info@decollageartspace.com

www.decollageartspace.com

https://www.instagram.com/decollageartspace/

Ulaşım:

Marmaray ulaşımı için Suadiye İstasyonu’nu, İETT ulaşımı için ise Tan Sokak Otobüs Durağı’nı
kullanabilirsiniz. Araçla gelenler için Decollage Art Space önünde İSPARK park imkânı bulunmaktadır.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir