İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ece Barak’ın Yeni Teklisi “Anılar” Yayınlandı

Ece Barak “Anılar” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Aralıksız üretimiyle birlikte yükselişine devam eden başarılı müzisyen, bu şarkıyı geçmişte yayınladığı ‘Uzak’ ile hemen hemen aynı dönemlerde yazmış.

“Anılar” aslında Uzak’a bir gönderme
olacak şekilde ‘Uzak dursun dedikçe daha çok çekildim içine’ diyerek başlıyor ve Ece
Barak o süreci şu sözlerle anlatıyor: “Uzak, inanılmaz kendimden emin ve nefret dolu
duygularla beni üzen insana “Uzak dursun!” diye isyan ettiğim bir şarkıydı. Anılar ise Uzak’ı yazdıktan hemen sonra belki de sadece birkaç gün içinde tekrardan büründüğüm kırılgan ruh haliyle ortaya çıktı. O dönem bu ironi beni çok etkiledi. İnsan daha dün böyle kendinden emin; böylesine kızgınken, aklına gelen saniyelik bir “an” ile nasıl da dağılabiliyordu? Bütün anılarla, o anıların hissettirdikleriyle ve çekilmesi gereken acılarla barışmak gerek diye düşünüyorum, iyileşmek ancak böyle mümkün. ‘Anılar’da işte benim yüzleştiğim ve iyileştiğim şarkım. Bu yüzden yazdığım ilk günden beri çok seviyorum. Yazdıktan sonra Uzak’tan ne kadar farklı hissettirdiğini fark ettim ve işte bu nedenle yayın tarihlerinin arası da böyle açık oldu. İyileşmeyi kızgın olmaktan kesinlikle daha çok sevdim.”

Sözü ve müziği Ece Barak, düzenlemesi Yiğit Avcı imzalı şarkının mix ve masteringi
Emre Kaya’ya teslim edilirken, bas gitarda ise Orhan Akın sanatçıya eşlik etti. ‘Anılar’, Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir