İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Egemen Erdoğan’ın yeni şarkısı “Kötülüğün Mevsimi” OnAir Sahne etiketiyle yayımlandı!

Egemen Erdoğan’ın yeni şarkısı “Kötülüğün Mevsimi” yine OnAir Sahne etiketiyle yayımlandı. Şarkıya Nedime Girişken de eşlik ediyor.

Egemen Erdoğan şarkıya pandemi sürecinin başında başlamış. Pandemi sürecine eşlik eden ve üzerine söz hakkı olamadığımız bir sürü başka felaket ve sosyal olaylar yaşanırken de şarkıyı kaydetmiş.

Egemen Erdoğan 15 yılı aşkın bir zamandan bu yana yayımladığı şarkılarına bir yenisini daha eklerken, “Kötülüğün Mevsimi” şarkıya eşlik eden Nedime Girişken’in yayımlanan ilk şarkısı. Uzun yıllardır sahnede olan ve sahnesiyle sevilip, tanınan Nedime Girişken, yıllar önce birlikte de çalıştığı ve yıllardır dostluğu devam eden Egemen Erdoğan’ı bu duygusal şarkıda yalnız bırakmayarak kendisine eşlik etti.

Şarkıyla ilgili  Egemen Erdoğan şu açıklamayı yapıyor: “Şarkım, bir an önce bitmesini istediğimiz, şahit olduğumuza üzüldüğümüz zamanların küçük bir tanımı sadece.” Şarkının söz müzik ve kayıtları Egemen Erdoğan’a ait. Egemen Erdoğan ve Nedime Girişken’in birlikte yorumladığı “Kötülüğün Mevsimi”ni tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.


“Kötülüğün Mevsimi” için dijital platformlar:
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music I Deezer

OnAir Sahne Sosyal Medya
Instagram I Twitter I Facebook

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir