İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Elpis” Sergisi Artsteps’te Yayında

Yedi sanatçının katılımıyla online olarak gerçekleşen Elpis sergisi,  20 Nisan’da  www.artsteps.com sitesi üzerinden ziyarete açıldı.

Sergi, herkesin hayatlarında ki unutamayacağı izlere vurgu yapmak ve “Elpis”in farklı hayatlarda ki yerine odaklanmayı hedefliyor. Serginin küratörlüğünü İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümü öğrencilerinden Zeynep Melis GİRŞEN üstleniyor.

Farklı disiplinlerde üretilmiş 13 eserin bulunduğu sergi Balkan Karışman, Erman Gürcüm, Nihan Aydınbaş, Mehmet Ali Yıldız, Meltem Satıloğlu, Şerife Gül Çakmak ve Yağmur Doğan’ın işlerini izleyicilerle buluşturuyor.

‘’İnsan, uçurumun kenarına varmadan kanatlanamaz.’’

Nikos Kazancakis

Umut,

Sizi korkutur mu?

Yoksa en zor zamanlarınızda bile içinizde bir ışık mı?

Yaşamın anlamını yitirmesi riski, akıp geçen zaman içinde dünyanın bireyler üzerinde yarattığı en büyük tahribattır. İnsanın bütün dengesini alt üst edebilecek olan bu durum, insanı özünden ve ruhundan uzaklaştırır. İnsanoğlu yaşam mücadelesine başladığı andan itibaren ümit etmeye de başlar. Bu noktada ise yolcuğumuzun ilk adımı, doğru soruları sormak ve doğru cevapları aramak olmalıdır.

Bazen maddiyat, bazen manevi bir boşluk, bazen bir hastalık…

Aslında yaşadığımız iyi ve ya kötü her deneyim, benliğimizi oluşturmamızı sağlayan küçük birer mucizedir.

Sergi de 7 sanatçının farklı tekniklerle yer alan eserlerinin ortak paydası, herkesin hayatlarında ki unutamayacağı izlere vurgu yapmak ve “Elpis”in farklı hayatlarda ki yerine odaklanmaktır.

Sergi, 04 Mayıs 2021 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Sergiyi ziyaret etmek için aşağıdaki linke tıklayın.

https://www.artsteps.com/view/60633b89d97ab7dddc28b6bf

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir