İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erinç’ten bir iç hesaplaşma şarkısı: Karalar

Sevilen müzisyen Erinç’in yeni şarkısı Karalar, OnAir Sahne’den yayımladı. 2019’da OnAir Sahne ile birlikte yayımlanmış ilk şarkısı Mahluk’la müzikseverlere merhaba diyen genç müzisyen yaklaşık 2 yıldır özenli projeleri ve şarkılarına kendi hazırladığı klipleri ile dikkatleri çekmeye KARALAR şarkısında da devam ediyor.

Karalar, Erinç’in açıklaması ile bir iç hesaplaşma şarkısı. Ancak bunu orta tempo dans ederek yapıyor. Umuda davet ve gerçekleri kabullenme açısından dinleyenlerin de “Ahh be bu tam ben!” diyeceği türden bir şarkı.

Olduğu her andan keyif alarak, yaşamaya devam ettiği sürece kendini müzikle ifade etmeye devam etmek Erinç’in en büyük hedefi. Hatta bir yandan yeni şarkısının heyecanını yaşarken bir yandan da önümüzdeki aylarda paylaşacağı yeni şarkılarının hazırlıklarıyla uğraşıyor.

Erinç şarkılarını hazırlama aşamasını şu sözlerle anlatıyor: “İçimden bir şarkı oluşturmak geldiğinde önce taslak kayıtlar alıp anlamlı bir çatı oluşturmaya çalışıyorum. Bazen tepeme yıkılıyor bazen de içinde huzur buluyorum. Huzur devam edince kanal kayıtlara başlıyorum. Aranje kısmını nasıl tamamladığımı ise henüz ben de çözemedim. Anlık olarak hareket ediyorum. ‘Budur’ dediğim noktaya bazen birkaç ay bazen de birkaç gün uzakta olabiliyorum. Müzik beni yakarlarsa sonuna kadar gidiyor ve mix aşamasına geçiyorum.”

Bir müzisyen için konfor alanının çok önemli olduğunu düşünen Erinç, Türkiye’de iyi standartlara sahip performans sahnelerinin sayısını maalesef çok az buluyor. Bu da tatmin edici performansın önünde bir engel olsa da Erinç de birçok bağımsız müzisyen gibi engellerde boğulmak yerine kendi alanlarını yaratıyor.

Erinç hakkında

1985 yılında İzmir’de doğdu. Lise yıllarında ilk gitarıyla tanışınca müziğe aşık oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Resim Öğretmenliği mezunu. Son 10 yıldır kendi bestelerini yazıp, çalıp, kaydedip, aranje ediyor. Şarkılarının kliplerini hazırlıyor ve cover tasarımlarını yapıyor. Erinç çocukluğundan beri hayatında müzik ve resim olan çok yönlü bir sanatçı.

Dijitaller
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music

YouTube Klip
Karalar

Erinç Sosyal Medya
Instagram I Twitter

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir