İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Eyüp Bağdat’tan Bir Şarkı İki Versiyon: Affedemem

2019’da çıkardığı Antik Çağ şarkısı ile müzikseverlere merhaba diyen Eyüp Bağdat, titiz ve özenli çalışmalarına 2021 yılının ilk günlerinde bir yenisini daha ekleyerek “Affedemem”i dinleyenlerine sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Eyüp Bağdat şarkının oluştuğu zamanı şu sözlerle anlatıyor:

“Aslında bu şarkım da birçok şarkım gibi arabada geldi. Genelde tek başıma araba sürerim ve birinin beni duyması gibi bir problemim olmadığı için üretime daha açık oluyorum sanırım. Şarkı iki versiyondan oluşuyor: “Affedemem II “şarkının ilk ” Doğum” hali olabilir benim için; o nedenle şarkının aranje ve mixinde o enerjiyi korumaya özen gösterdim. Affedemem ise üretim sürecinde şarkıda neden ritmik ögeler olmasın gibi bir düşüncenin üzerine şarkıyı House tadında tekrar aranje etmemle ortaya çıktı. Şarkımın ‘Üzgünüz ama hayat kısa keyfi bozmaya gerek yok’ temalı bir tadı var.  Ağlamak ile dans etmek arasında bırakabiliyor dinleyeni. “


Affedemem’in kapak çizimi Tuğçe Ayaz’a ait.  Kapakta çaresiz kalmış ütopik bir karakter canlandırılıyor. Bahsi geçen karakter, Eyüp Bağdat’ın yüzünün fotoğrafından alıntılanarak benzer bir imgesinden yaratılmış.

Eyüp Bağdat’ın iki versiyondan oluşan yeni şarkısını tüm dijital platformlardan ve OnAir Sahne YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

Sound of Nicomedia

Eyüp Bağdat hakkında

Kocaeli Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’ndeki eğitimi hala devam eden Eyüp Bağdat, bu arada deneyimini de arttırarak güzel projelerde ve sahnelerde yer almaya devam ediyor. Solo çalışmaları yanında aynı zamanda Sound of Nicomedia ismindeki elektronik müzik grubunun da üyesi.


Eyüp Bağdat – Affedemem
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube

Eyüp Bağdat Sosyal Medya
Instagram I Twitter

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir