İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gazete Sanat Gather’da!

Bağımsız kültür ve sanat sitesi Gazete Sanat artık Gather’da! Türkiye ve dünyadan birçok mecrayı kullanıcılara sunan Gather, kişiselleştirilmiş haber okuma ve radyo dinleme deneyimi sunmasıyla geniş bir kitle tarafından ilgiyle takip ediliyor. Birçok kategoride tüm haberler ve radyolar Gather ile artık tek bir uygulamada! Gazete Sanat ise Sanat Tasarım kategorisinde yer alarak Gather takipçilerine sunuldu.

Gazete Sanat’ta, sergi, sinema, tiyatro, edebiyat, müzik, röportaj gibi kategorilerde sanat içerikleri yayınlanmaktadır. Ayrıca Türkiye’den ve dünyadan sanat haberleri, kitap tanıtımları, film analizleri  gibi konsept kategorilerde içerikler de yayınlayan Gazete Sanat, artık Gather’da!

Şık, basit ve kullanıcı dostu tasarımı ile kullanıcıların en sevdiği yayınları anlık takip etme fırsatı veren Gather, bir yandan da yüzlerce radyo kanalını kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcılar Gather’da; ana sayfa akışına düşen haberlerin detayına girip okuyabilmekte. Bununla birlikte kullanıcılar, beğendikleri haberleri favorilere alabiliyor ve arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Gather, güncelliğini koruması ve kullanıcı memnuniyeti odaklı tavsiye politikasıyla Türkiye ve dünyadan geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

Gazete Sanat’ı Gather’da Nasıl Takip Ederim?

Gazete Sanat’ı Gather’da anlık olarak takip etmek ve Gazete Sanat içeriklerini mobil cihazınızda okumak için öncelikle Gather uygulamasını cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Play Store veya App Store aracılığıyla Gather’ı mobil cihazınıza indirdikten sonra uygulamayı kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli;

Kaynak Ekle > Ülke Seç (Türkiye) > Kategori (Sanat & Tasarım) > Gazete Sanat’ı Seç

Türkiye’nin en popüler ve kişiselleştirilmiş haber okuma uygulaması olan Gather’ı indirmek için aşağıdaki butonlara tıklayın.

PlayStore

App Store

Şık, basit ve kullanıcı dostu tasarımı ile en sevdiğiniz haberleri okurken bir yandan yüzlerce radyo istasyonundan favori radyolarınızı dinleyebilirsiniz. Ana sayfa akışına düşen haberlerin detayına girip inceleyebilir, favorilerinize alabilir ya da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Sürekli güncel tutulan kategori ve haber kaynaklarından her an zevkinize göre ekleyip çıkartabilirsiniz. Son dakika haberlerinden özenle seçilmiş bildirimler ile anında haberdar olabilirsiniz.

Gather’ı sizin için vazgeçilmez yapacak diğer uygulamalardan ayıran 5 ana özellik;

  • Gather profesyonel tasarıma sahiptir
  • Türkiye ve dünyadan en popüler haber kaynaklarını tek bir uygulamada kolayca önüne gelir
  • Haberini okurken yüzlerce radyo içinden favori radyonu dinlersin, üstelik radyo arka planda da çalışır
  • Sana en iyi deneyimi yaşatmak için arka planda profesyonel ekipler 7/24 çalışır
  • Gather kendini ve kaynaklarını sürekli güncel tutar

Gather uygulaması ile en güncel ve popüler binlerce kaynaktan istediğiniz ülke ve kategoride dilediğiniz haber sitesini seçerek sadece ilgilendiğiniz haberlere ulaşma imkanı yakalayacaksınız.

Gather’ın Özellikleri

Uygulamanın içinde çok daha fazlasını bulacaksınız, ancak birkaç özellikten daha bahsetmek gerekirse ;

Son Dakika Bildirimleri: Gather uygulaması en güncel ve önemli haberleri sizlere anlık bildirim olarak iletir. Her an bilgi sahibi olmanızı ve dünyayı takip etmenizi sağlar. Merak etmeyin, deneyimli ve profesyonel ekiplerce oluşturulan Gather sizi sıkmadan haberdar etmek için hangi sıklıkta bildirim yollaması gerektiğini bilecek şekilde tasarlandı.

Gelişmiş Arama: Gelişmiş arama özelliği sayesinde Gather istediğiniz içeriğe kolayca ulaşmanıza imkan verir.

Duygu Paylaşımı: Gather sizin beğeninizi toplar ve duygularınızı paylaşma imkânı sunar, dilediğiniz haberi paylaşıp arkadaşlarınızın haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Favoriler: Dilediğiniz haberi anında favorilerinize kaydedip sonra okuyabilir veya arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.

Yenilenme ve Yönetim: Gather size en iyi haber okuma ve radyo dinleme deneyimini sunmak için kendisini daima canlı ve güncel tutuyor. Tasarımıyla, kaynak yönetimiyle ve getirdiği yeniliklerle büyük ve sürdürülebilir hedefleri olan Gather arkasında deneyimli ve sizin beğeninizi en yükseğe koymuş profesyonel bir organizasyon barındırır.

Foto Galeri: Gather size en iyi kaynaklardan oluşan bir fotoğraf galerisi deneyimi yaşatır. Araba, yaşam, doğa, seyahat, popüler, ilginç vb… gibi birçok kategoriden oluşan galeriye göz atabilirsiniz.

Tarafsız ve Uluslararası Haber: Gather uygulaması Türkiye ve dünyadan birçok farklı kaynaktan size haberler sunarak tüm dünyadan haberdar olmanıza imkan verir. Gather bunu yaparken tamamen tarafsız ve bağımsız hareket eder. Gather bünyesinde herhangi bir ideoloji barındırmaz.

Radyo: Gather’da Türkiye’den ve dünyadan Pop, Rock, Jazz, Klasik, R&B, Slow, Arabesk vb. birçok kategoride radyo kanallarını bulabilir ve dilediğinizce dinleyebilirsiniz. En sevdiğin radyoları sık kullanılan bölümüne alabilir ve her an ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir