İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gian Marco Castro’nun Yeni Single’ı “Rethink” Müzikseverlerle Buluştu!

Neo klasik müziğinin en genç yeteneklerinden biri olan, Spotify’da milyonlarca dinleyici kitlesi bulunan Gian Marco Castro, besteci kimliği ile şimdiye kadar ellinin üzerinde film müziği bestesiyle her zaman sınırları zorlayan bir sanatçı oldu.

Marco, Hollywood Müzik Ödülleri, Los Angeles , Miami WebFest, DieSerale gibi pek çok film festivalinde sayısız ödül kazanarak günümüz çağdaş bestecileri arasında haklı bir saygınlık kazandı.

Dijital müzik platformlarında milyonlar tarafından indirilen ve dinlenen albümlerinin kazandığı başarıların ardından Ocak 2019’da 2 dalda Oscar ödülü alan “JOKER”in film müziklerinde kullanılan “Haven” parçası ile kariyerinin zirvesine ulaştı.

Şimdi ise hazırlıkları bitmek üzere olan yeni albümünün ilk teklisi “RETHINK” 5 Mart 2021’de piyasaya çıkıyor.

Gian Marco Castro yeni teklisi “RETHINK”in arkasındaki fikri  “meditation bir parça bestelemek, bu zor anlarda iç huzuru bulmak ve piyano için yeni bir yol denemek” olarak ifade ediyor.

Genç besteci eseri hakkında “Bas notaları alarak daha sıcak bir ses ve böylece sol elle çalınan bir tür mantra yarattım. “ diyerek Hinduizm meditasyonu ile kurduğu bağa bir gönderme yapıyor.

Türkiye temsilciliği ve menajerliği KAM MANAGEMENT tarafından yürütülen sanatçının bu yeni teklisi “RETHINK”, Believe Music ve INRI Classic aracılığıyla 5 Mart itibarıyla tüm dijital müzik platformlarında dinleyicileriyle buluştu.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir