İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

"Golden Horn Brass" Yapı Kredi bomontiada'da

Yapı Kredi bomontiada klasik müzik temalı “Salı Klasikleri” konser serisinde bu ay, ülkemizin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesliler beşlisi “Golden Horn Brass”ı ağırlıyor. “Celile Denizi’ndeki Fırtına” konseri 28 Ocak 2020 Salı günü saat 19.30’da Yapı Kredi bomontiada 4.Kat’ta gerçekleştirilecek.

2004 yılında korno sanatçısı Begüm Gökmen tarafından kurulan Golden Horn Brass, dev bir orkestranın gücünü kendilerinde toplamış nefesi ve bileği kuvvetli çekirdek ekip. Bir araya geldikleri günden bu yana çalgılarındaki ustalıklarıyla en hassas, en kırılgan billursu tınıları ile müziği adeta altın bir kumaş gibi ören Golden Horn Brass, hem eğitim alanında, hem de orkestra repertuarında uzmanlaşmış seçkin müzisyenlerden oluşuyor.

Yıllardır verdikleri eser siparişleriyle birçok Türk bestecisi için motivasyon kaynağı olan beşli, bir yandan da “eğitim konserleri” başlığı altında uzun yıllardır devam ettirdikleri ve genç kitleleri müzikle buluşturup yetiştirmeyi hedefleyen etkinlikleriyle müziğin toplumsallaşmasına katkı sağlıyor.

Golden Horn Brass, her konserlerinde olduğu gibi Yapı Kredi bomontiada’da da dinleyicileri için titizlikle hazırladıkları programlarında barok ve klasik dönem eserlerinin yanı sıra, unutulmaz caz ve pop şarkıları ile halk ezgilerinin sofistike düzenlemelerine yer verecek.

Konserlerin biletlerini www.biletinal.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Tarih: 28 Ocak 2019, Salı

Yer : 4.Kat

Saat: 19.30

Fiyat: Tam 80 TL, öğrenci 40 TL

Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir