İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Herkes Arter’de Eserler ve Sergiler Arasında Çevrimiçi Bir Seyahate Ücretsiz Davetli!

16 Haziran itibarıyla kontrollü olarak yeniden ziyarete açılan çağdaş sanat müzesi Arter, çevrimiçi etkinliklerine de devam ediyor. Arter Yayınlar ve İçerik Koordinatörü Süreyyya Evren’in 25 Haziran 2020 Perşembe akşamı 19:00’da gerçekleştireceği ‘Arter’de Bir Sefer’ etkinliği, Arter binasında sergilenmekte olan işler arasında bir yolculuk sunuyor. Arter’de Bir Sefer, çevrimiçi ortamda herkese açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek!

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşı alınan sağlık tedbirleri kapsamında 14 Mart tarihinden bu yana ziyarete kapalı olan Arter, 16 Haziran 2020 Salı günü itibarıyla yeniden ziyarete açıldı. Arter öte yandan, sanatseverler tarafından büyük ilgi gören çevrimiçi etkinliklerini de sürdürüyor.

25 Haziran 2020 Perşembe akşamı saat 19:00’da gerçekleşecek olan Arter’de Bir Sefer etkinliği, Arter binasında halihazırda sergilenmekte olan işler arasında Süreyyya Evren ile birlikte bir sefere çıkmaya davet ediyor. Farklı sergilerde yer alan işler, gönderme yapılan temalar, yeğlenen yaklaşımlar, eserleriyle yan yana gelen sanatçılar, dokunulan tartışmalar ve sergilere eşlik eden yayınlar üzerinden gerçekleşecek çevrimiçi gezintide, 2016 yılından beri Arter Yayınları’nın editörlüğünü de yürüten Evren –kendi deyişiyle malumu ilan edercesine– pek çok olası okumadan birini sunacak.

Etkinliğe, buraya tıklayarak veya aşağıdaki bağlantı bilgileriyle bağlanabilirsiniz:  

Çevrimiçi bağlantı mecrası: Zoom
Meeting ID: 950 0363 5034


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir