İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Iskandar Widjaja‘nın Sevgililer Gününe Özel Yeni Teklisi “Spirited Away – Vokal” 14 Şubat’ta Yayında!

Dünyaca ünlü keman virtüözü Iskandar Widjaja “14 Şubat Sevgililer Günü”nde yeni projesi “Spirited Away” ile hayranlarıyla buluşuyor. Keman virtüözü Widjaja duygusal enstrümantal teklisi “Spirited Away” bestesinin üzerine kendi yazdığı sözlerle hazırladığı vokal versiyonunu bu özel günde dinleyicilerinin beğenisine sunacak.

Yıldız sanatçının sadece 2020 yılında imza attığı çalışmaları sosyal medya kanallarında 4,5 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Bunların arasında en çok dikkat çeken projelerinden biri olan, Endonezyalı aktris Luna Maya’nın başrolde olduğu ve Widjaja’nın hem yardımcı oyunculuk hem de yönetmen yardımcılığı yaptığı “Spirited Away” adlı müzik videosu olmuştu. Video hipnotik basitliğinin büyüsüyle tüm müzik platformlarında bir milyondan fazla rekor izlenmeye ulaştı.

Iskandar yeni çalışmasını “ Klişe bir aşk şarkısı değil, daha çok bağımsızlığı kutlayan ama duygusal olmadan acıyı kabul eden, kendini yansıtan bir ayrılık şarkısı” olarak tanımlıyor. Kar beyazı soyut minimalizmi ile “Spirited Away” projesi, dinleyicilerde çeşitli yorumlayıcı yaklaşımlara yol açmıştı. Şimdi şarkı sözleri kullanılmasıyla vokal versiyonu artık duyguları daha da derinlere götürüyor. Bu duygusal müzik için Widjaja’nın Berlin’deki dairesinde, müzisyenlerin hayatının bir günlük kesitinin anlatıldığı – röpteşambır ile piyano başında bir sanatçı tasviri- hiç kesilmeden tek çekimde yapılmış video 14 Şubat’ta çok sade siyah-beyaz müzik videosu ile dinleyicilerle buluşacak.

Iskandarın bu çalışması tamamen özgünlük, dürüstlük ve müzikle ilgili. Sanatçının önceki çok abartılı, birçok farklı lokasyonda, geniş kostüm çeşitliği veya dans tarzı içeren prodüksiyonların zıttı bir çalışma… Ve bir keman virtüözü olan Iskandar’ın  keman içermeyen ilk projesi!

Bu videoda Iskandar; hiçbir kalıba sığmayan, ana enstrümanı keman olmasa bile çalışabilen çok yönlü bir sanatçı olarak, hayalleri için savaşan, kendine ve Tanrı’ya güvenmeye teşvik eden enerji verici bir şarkı üzerinde çalışan bir sanatçı olarak tasvir edilmiş.

Iskandar Widjaja çok yönlü bir kemancı olarak imza attığı çalışmalarıyla, özellikle şarkıcı-söz yazarı kavramlarının sınırlarını bulanıklaştırması, çektiği ayrıntılı çağdaş koreografi ve epik çarpıcılığa sahip pop-video klipleri ile 2020 yılında uluslararası alanda saygınlık kazandı.

Iskandar Widjaja, 2021’de de besteci-söz yazarı ve kemancı olarak her ay bir müzik teklisi yayınlayarak yoluna devam etmeyi planlıyor. Çünkü Iskandar yaratıcılığının sınırsızlığını “Sınır Gökyüzü” olarak ifade ediyor…

“Spirited Away – Vokal” 14 Şubat 2021 Pazar günü Iskandar Widjaja Youtube kanalında ( https://www.youtube.com/channel/UCrDXfZ1f7eu6EwYbuvn0JJA ) ve diğer tüm dijital müzik platformlarında.

“ KONSER ARKASI MUSIC MANAGEMENT “

RÜYA EVREN

0 532 689 04 14

VARYAP MERIDIAN GRAND TOWER

A BLOK KAT 30 DAİRE 249

ATAŞEHİR

www.kam-management.com

“ KEEP ALIVE MEMORIES “

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir