İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Iskandar Widjaja’nın Yeni Teklisi “Rachel’s Song” Çıktı!

Dünyaca ünlü sanatçı, müzik videosu da dahil olmak üzere her ay yeni bir tekli yayınlamak yönünde ortaya koyduğu iddialı planını “Rachel’s Song” ile sürdürmeye devam ediyor.

1980’lerin unutulmaz kült yapımları arasına giren “Blade Runner” filminin ünlü bestecisi Vangelis’in imzasını taşıyan film müziklerinden hitler arasına girmiş eseri “Rachel’s Song” (Rachel’ın Şarkısı), Iskandar’ ın sıra dışı düzenlemesiyle 27 Mart 2021’de hem YouTube hem de tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu.

Iskandar parçayı Moğol “overtone şarkıcı” (gırtlaktan söyleyen) URNA Chahar-Tugchi ile birlikte yeniden yorumladı. Iskandar ve URNA uzun yıllardır birlikte çalışıyorlar. Iskandar Widjaja’nın
2018 yılında çıkardığı “Mercy” albümünde yer alan teklisi “ Eneril” parçasında birlikte çalışmışlar. Bu parça için ünlü Alman e-müzik dergisi Feuilleton Scout “Kült statüsü için çok çarpıcı bir kayıt” ifadesini kullanmış.

“Rachel’s Song” teklisi Iskandar Widjaja’nın müzikal çok yönlülüğünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Iskandar Widjaja’nın “Rachel’s Song”u adeta Doğu ile Batı’nın buluştuğu, URNA’nın arkaik gırtlaktan söylediği şarkısının, kemancının uzay kuşunu betimlediği keman tonlarıyla sarmalandığı bir çalışma olarak sanatçının diskografisinde yerini alıyor.

80’lerin gözde elektronik müziğinin keman ve vokalle harmanladığı bu tekliyi YouTube ve tüm dijital müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

HABER: KAM MANAGEMENT

YouTube’ dan izlemek için :

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir