İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Modern’de Sevgililer Günü’ne Özel Program: Müzede Aşk

İstanbul Modern 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kaçırılmayacak bir program hazırladı. 14 Şubat Cuma günü çiftler, Sadık Bir Adam adlı filmi izleyip hemen ardından rehberli sergi turuna çıkabilir ve şairlerin şiirlerinden ilham alarak desen atölyesine katılabilir.

İstanbul Modern Sinema’da ünlü Fransız oyuncu Louis Garrel’ın yönettiği Sadık Bir Adam adlı filmi izleyen çiftler, gösterimin ardından “Şimdinin Peşinde” ve “Lütfi Özkök: Portreler” sergilerini rehber eşliğinde geziyor.

Katılacakları atölye çalışmasında ise “Lütfi Özkök: Portreler” sergisinde yer alan şairlerin şiirlerinden yola çıkarak, kendi desenlerini oluşturuyor. Atölyede her katılımcının seçtiği bir mektup, Nâzım Hikmet, Can Yücel, Özdemir Asaf, Atilla İlhan ve Yaşar Kemal gibi ünlü şairlerin sevgiye dair şiirlerini içeriyor. Katılımcılar, okudukları şiiri mürekkep ve suluboya desenlerle sevdiklerine hediye etmek için yeniden yorumluyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere katılmak isteyenlerin (212) 334 73 41 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Kontenjan 20 katılımcı ile sınırlıdır.

İstanbul Modern’de Sevgililer Günü

14.00 Film gösterimi Sadık Bir Adam

16.00 “Şimdinin Peşinde” ve “Lütfi Özkök: Portreler” rehberli sergi turu

17.00 “Şiirlerden Resimlere” Atölye programı

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir