İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Keçi’nin Yeni “Eğitimde Edebiyat” Dosyası Yayında!

Türkiye’nin dört bir yanından öğretmenler, kütüphaneciler ve akademisyenleri bir araya getiren 14. Eğitimde Edebiyat Semineri’nin arşiv niteliğindeki içeriği, Keçi’nin YAZ 2021 dosyasında, keciedebiyat.com adresinde ücretsiz olarak yayında. 

Buket Uzuner, Murat Yalçın, Berna Durmaz, Vladimir Tumanov, Gonca Özmen, İrem Uşar ve Müren Beykan gibi edebiyatçılarla Prof. Dr. Mustafa Özcan, Müjgan Özçay ve yaratıcı okuma uygulamalarına emek veren edebiyat gönüllüsü eğitimciler, birbirinden özgün içerikleriyle eğitimde edebiyatın güncel başlıklarını tartışıyorlar. Yeni dosyada, şiirden fantastik edebiyata, kitap seçimlerinden gençlik edebiyatına ve yaratıcı okuma uygulamalarına kadar, eğitimcileri, kütüphanecileri ve ebeveynleri ilgilendiren çok çeşitli konular işleniyor.

2014’ten bu yana odağına edebiyatı ve insanı koyarak, zengin içeriğiyle okuma kültürümüzü geliştirmeyi amaçlayan dijital yayın Keçi, özellikle akademisyen, yayıncı, sanatçı, çevirmen, tasarımcı, editör, kütüphaneci ve eğitimciler tarafından ilgiyle izleniyor. 

Keçi editörü Halil Türkden’in başyazısından: “Pandemiyle beraber hava bozdu. Yeni engeller, yeni ‘ama’lar ve mesafeler ortaya çıktı. Öte yandan edebiyat ve hatta eğitimde edebiyat, çevrimiçi buluşmalara hapsolan eğitimciler ve öğrencileri için gökkuşağı etkisi yarattı. İyi okurlar bilir ki, edebiyat hep oradaydı. Hava ne zaman kararsa, hatta kararmasa da, gökkuşağına boyanmış bir gökyüzü gibi hayatın içindeydi. Bu edebiyat gökkuşağının iyileştirici etkisine inanan, her rengine değer veren Keçi, yeni dosyası YAZ 2021 ile okurlarıyla 15. kez buluşuyor.” 

Ayrıntılı bilgi info@keciedebiyat.com

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir