İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KRANK Art Gallery “Bir Başkası için Ben” Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

KRANK Art Gallery 3 Nisan- 16 Mayıs tarihleri arasında Aslı Narin’in “Bir Başkası İçin Ben” adlı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Aslı Narin yeni sergisinde insanın doğa ile arasındaki tanıdıklıkların resimsel bir kaydını alıyor.

Doğayla ilişki kurmanın yollarını araştıran ve bireyin iç dünyasındaki farklı iklimlerin izini sürme temalarını sıkça işleyen Aslı Narin, son dönem araştırmalarını, ilk aşamalarını kozmik farkındalık, biraradalık, bağlanma ve köklenme konuları çevresinde yaptığı okumalar üzerinden sunuyor.

Aslı Narin, Bir Başkası için Ben  adlı sergisinde, eserlerini, adını baskı üretiminde kullanılan cyan mavisi solüsyonundan alan, alternatif baskı tekniği Cyanotype ile üretiyor. Ultraviyole ışıkta pozlanma sonucunda oluşan rastlantısal imgeler, sanatçının orman yürüyüşlerinde karşılaştığı birbirine sarılmış ağaç kökleri ve dalların görüntülerini tekrarlıyor. Narin, iki ayrı baskı serisine (Sinyaller ve Değiş Tokuşlar  ve  Aşağıda ve Ötede) eşlik eden  Bir Arada Varolmanın Kırılganlığı  başlıklı video işiyle, insanın doğa ile arasındaki tanıdıklıkların resimsel bir kaydını alıyor.

Sergi 3 Nisan- 16 Mayıs tarihlerinde KRANK Art Gallery’de ziyaret edilebilecek.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir