İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Lara Kamhi’nin Yönettiği “Tutsak” Klibi, Tokyo Lift-Off Film Festival 2020’de Yarışıyor!

Yönetmen ve çağdaş sanatçı Lara Kamhi’nin, ilk uzun metraj filminin hazırlık çalışmaları kapsamında, Selin Baycan’ın çıkış parçası olan “Tutsak” şarkısı için çektiği ödüllü klip, Tokyo Lift-Off Film Festival 2020’nin Trendsetters bölümüne seçildi. Kamhi imzası taşıyan klip 8-14 Haziran 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek bölümde En İyi Müzik Videosu ödülü için yarışacak.

Lift-Off Film Festivals, The Lift-Off Global Network tarafından, bağımsız filmleri ve yükselen sanatçıları desteklemek amacıyla farklı kıtalarda birçok şehirde düzenleniyor. 1 Haziran’da online olarak başlayan ve dört ayrı bölümü bulunan Tokyo Lift-Off Film Festival 2020’nin her bir bölümü haziran ayı içerisinde, birbirini izleyen haftalarda gerçekleşiyor.

Daha önce yurt dışında çeşitli festivallerde gösterilen “Tutsak” klibi, Amerika’nın Atlanta şehrinde düzenlenen 18. Urban Mediamakers Film Festivali’nden (UMFF) ise En İyi Uluslararası Müzik Videosu ödülünü kazandı.

10 yılı aşkın bir süredir sinematik sanatlar alanında üretim yapan Lara Kamhi, sarmal ve deneysel sinema pratiğini yurt içi ve yurt dışı sergilerde, festivallerde, kamusal alanlarda ve müzelerde sergilemeye devam ediyor. Sanatçı aynı zamanda, ilk uzun metraj filmi “Chaosmos”a yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Festivalin internet sitesi aracılığı ile online olarak erişilebilen yapımlar, yine aynı site üzerinden oylamaya açılıyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir