İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Metin Önderoğlu’nun Yeni Şarkısı “Ama Sen” Çıktı

Metin Önderoğlu’nun yeni ve özel şarkısı “Ama Sen” çıktı. Önderoğlu, kedisi Tarçın için yazdığı şarkıyı şöyle anlattı: “Şarkının hikayesini bilmeden dinleyenler karşı cinse yazılmış bir şarkı olduğunu düşündü ama evcil dostlarımızın hayatımızdaki yerini düşününce çok daha fazlasını hak ettiklerini düşünüyorum. “Ama Sen” Pandemi dönemini biraz daha tahammül edilebilir kılan, onlarla neşelenmemizi  sağlayan, dertlerimizi paylaşan, yarınlara umutla bakmamıza sebep olan evcil dostlarımıza hakkını teslim etmeye çalışan bir şarkı.”

Doğaçlama bir şekilde çıkan şarkının son halini alması yaklaşık 6 ay sürdü. Önceki çalışmalarında olduğu gibi yine şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Metin Önderoğlu’na ait. Kayıtlarda Akustik  ve Elektrik Gitarlar ve Perküsyonlar Metin Önderoğlu imzası taşıyor.

Sanatçıya şarkıda eşlik eden isimler ise şöyle;

Klavye ve Akordeonda Ömer Burak Üzer

Akustik Basta Hakan Gürbüz

Trompette Kadir İnanç

Back Vokallerde Sena Bayırcıklı

Mix ve Mastering ise Deniz Perhan’a ait.

Metin Önderoğlu Kimdir?

2002 yılında başladığı müzik serüvenine hiç ara vermeden devam eden sanatçı, 2014 yılında üzerinde uzun yıllar çalıştığı “One Man Band” projesini hayata geçirdi. Toplamda 13 enstrümanı aynı anda çaldığı projesinde, 8 farklı dilde şarkılar söyleyerek ülkenin dört bir yanında canlı performanslar sergileyen Metin Önderoğlu, Türkiye’nin ilk ve tek One Man Band’i olarak biliniyor. Dünya’nın ise sayılı One Man Band’lerinden. 2019 yılında kaydetmeye başladığı bestelerini dinleyiciye sunan Metin Önderoğlu; aralarında Doğa İçin Çal, Olta Müzik Emekçileri Dayanışma Albümü gibi birçok gönüllü projede de yer aldı. Son çalışması olan “Ama Sen”  5 Şubat’ta yayınlandı.

Şarkı Spotify Linki :

https://open.spotify.com/album/7x1yliOeUkVlHbGOsDQMGZ?si=vTnBEP5SSO2HCFMNWtav-w

Şarkı YouTube Lİnki :

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir