İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Michele Morrone’nin Son Teklisi “Beautiful” Yayında!

İtalyan aktör, şarkıcı, model ve moda tasarımcısı Michele Morrone, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini çok kısa bir sürede uluslararası boyuta taşıdı.

“365 Days” filmindeki Don Massimo Torricelli rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Michele Morrone, Güney İtalya bölgesi Apulia’da büyüdü. Dört çocuğun en küçüğü olan ve geniş ailesinde sanatçı olarak kariyer yapan tek kişi olan Morrone Roma’da yaşıyor.

365 Days filminin gösteriminin ardından, bir gecede 2 milyon yeni takipçiye uyandım ve şu an sokakta yürüyemiyorum” diyen Morrone aynı zamanda The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Beethoven ve Chopin’den esinlenen oldukça yetenekli bir müzisyen.

365 Days filminin kışkırtıcı ve kurgusal karakteri ile kendisi arasında net bir ayrım yapmaya kararlı olan sanatçı, Massimo Torricelli değil Michele Morrone olarak “Dünyaya gerçekte neler yapabileceğimi göstermenin tam zamanı” diyor.

İlk albümü “Dark Room”u 2020 yılının Şubat ayında yayınlayan Morrone, “Hard For Me“, “Feel It“, “Watch Me Burn” ve “Dark Room” şarkıları ile büyük beğeni toplayarak online platformlarda toplamda 100 milyon dinlenme ve izlenme oranına ulaştı.  Aynı zamanda gitar çalan Morrone, şarkı yazarı kimliği ile de dikkat çekiyor. 

Türkiye’de Pasion Turca tarafından temsil edilmeye başlanan Morrone müziği ile ilgili Müziğim tüm renklerle, aklımdan geçen her şeyi yansıttığım büyük bir gökkuşağı gibi. Şarkı yazarken sadece hikayelerden değil aynı zamanda fikirlerden de ilham alıyorum. Hayranlarıma müziğim aracılığıyla da ulaşmak istiyorum. Hayranlarımdan şarkılarımın kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olduğuna dair mesajlar alıyorum. Bu benim için en önemli şey diyor.

Michele Morrone’nin son teklisi “Beautiful” tüm dijital platformlarda!

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir