İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sevtap Çapan’ın “Peri Kız Müzikali” Kitabı Çok Yakında Raflarda

Oyunculuk, genel sanat yönetmenliği ve seslendirme sanatçılığı gibi birçok meziyete sahip olan Sevtap Çapan’ın ilk kitabı “Peri Kız Müzikali” çok yakında kitapseverlerle buluşuyor.

Aktris Sevtap Çapan’ın kaleme aldığı ve kitap haline getirdiği “Peri Kız Müzikali” kendisinin aynı zamanda yönettiği bir tiyatro oyunu. 9 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından prömiyeri gerçekleştiren bu oyun; muhteşem kurgusuyla, müzikleriyle, efektleriyle, danslarıyla, kostüm ve ışığla herşeyi içine alan müzikal; çocuklar ile yetişkinler tarafından ilgiyle ve beğeniyle izlenen macera dolu bir hikaye.

15 Mart tarihinden sonra tüm Türkiye’yi içine alan pandemi süreci nedeniyle ara verilen “Peri Kız Müzikali” adlı oyun, yeni tiyatro sezonunda da sahnelenmeye devam edecek.

Geçtiğimiz günlerde, Pozitif yayınevi genel yayın yönetmeni Muharrem Kaşıtoğlu ile oyuncu Sevtap Çapan yakın zamanda okurlarıyla buluşacak olan “Peri Kız Müzikali” kitabı için sözleşme imzaladı.

Editörlüğünü Murat Sakan’ın, grafik tasarımını ise Tuğrul Akman’ın üstlendiği, Sevtap Çapan’ın hazırladığı gizem ve aksiyon dolu serüveni içine alan “Peri Kız Müzikali” kitabı için geri sayım başladı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir