İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Sanattan Bi Haber Var” Kültür ve Sanat Platformu Üç Bağımsız Genç Sanatçı İle II. İstanbul Sanat & Antika Fuarı’nda

3-7 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan II. İstanbul Sanat & Antika Fuarı’nda 2B numaralı standda yerini alacak olan “Sanattan Bi Haber Var” üç genç sanatçının eserlerini sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Ferhat Arat, Seda Öztürk ve Süleyman Engin’in eserlerine ev sahipliği yaparak fuardaki yerini almaya hazırlanan kültür ve sanat platformu, tüm sanatseverleri genç sanatçıların eserlerini görmeleri adına standına davet ediyor.

Lütfi Kırdar ve İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul sanat & Antika Fuarı, sanat dünyasının öncü sanatçılarını, seçilmiş eserlerini ve antika eserleri bir çatı altında topluyor. Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden çağdaş sanat galerilerine, sanatçılara, antikacılara, koleksiyonerlere ve
sanatseverlere büyüleyici bir deneyim yaşatacak olan fuar 3 Kasım tarihinde VIP olacak şekilde, 7 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek. “Sanattan Bi Haber Var” kültür ve sanat platformu da genç ve başarılı sanatçılara destek olabilmek amacıyla girişimde bulunup fuardaki yerini alıyor.

SANATTAN Bİ HABER VAR

Stand No: 2B

Katılımcı Sanatçılar;
 Ferhat ARAT
 Seda Öztürk
 Süleyman ENGİN

Sanattan Bi Haber Var” Hakkında

Sanattan Bi Haber Var, 2020 yılında sosyal medya üzerinden kurulmuş bir kültür ve sanat platformudur. Kısa süre içerisinde geniş bir sanat kitlesine ulaşan girişim, sanattan bi haber olmamak adına “Sanattan Bi Haber Var” mottosuyla yola çıkmış, kültür ve sanat alanındaki pek çok haberi ortak bir çatı altında sanatseverlere ulaştırmayı hedeflemiştir. Pek çok basılı ve dijital sanat içeriği üreten medya kuruluşları ile birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirerek, sanata dair olan gelişmeleri sanatseverlere ulaştırmaktadır. Yanı sıra pek çok girişimde bulunarak sanatsal faaliyetler düzenlemekte ve özellikle başarılı genç sanatçılara destek olmaktadır.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir