İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

The New York Times’ın Yazarından Gerilim Dolu Bir Roman “Kirli Para”

The New York Times’da en çok satan yazarlar arasında bulunan yazar Cristina Alger’ın finans dünyasındaki entrikaların işlendiği gerilimi yüksek ve sürükleyici romanı “Kirli Para” The Roman Yayınları etiketiyle okurlarıyla buluştu!

Ünlü yazar Cristina Alger gerilim üzerine yazdığı romanlar ile dünya kitap listelerini zorlamaya devam ediyor. The New York Times’ın en çok satanlar listesindeki Girls Like Us, The Darlings ve This Was Not the Plan kitabından sonra “Kirli Para” kitabı da okurlarıyla buluştu. The Roman Yayınları etiketiyle çıkan kitap, finans dünyasıdaki entrikaları konu ediniyor. İsviçre’nin en önemli bankalarından Swiss United Bank adına çalışan başarılı bankacı Matthew Werner’in bulunduğu jet’in şüpheli şekilde düşmesi ve esrarengiz ölümü ile eşi Annabel’i bankacılık dünyasının sırlarını ortaya çıkarmak için yola koyuluşunu ve bu yolda dünyayı sarsacak gerçeklerin ortaya çıkışı yer alıyor.

Heyecan dolu sürükleyici bir roman

Her bir sayfasında gerilim ve merak dolu “Kirli Para”  romanında okuyucular, Annabel yeniden başlayabilecek miydi? Yoksa Matthew’a gerçekte ne olduğunu hep merak mı edecekti? Dünyaya açıklamak için hayatını riske attığı şeyin ne olduğunu asla bilememek hep aklında mı kalacaktı? Bildiği gerçekleri sürekli gözden geçirip daha önce kaçırdığı işaretleri, ipuçlarını mı arayacaktı” sorularının cevaplarını arayacak.

Kirli Para, dünyada birçok ünlü gazeteci ve yazar tarafından beğenilen yorumlar aldı.

The New York Times “Müthiş… Düzeltiyorum, nefes kesen bir gerilim.” 

USA Today “Zekice kurgulanmış, sürükleyici bir kitap… Alger, inanılmaz olay örgüsüyle bağımlılık yapacak oranda gerilim ve entrika sunuyor.”

The Times “Finans sektörünü konu alan sürükleyici gerilim hikâyeleri okumaya alışık değiliz… Ancak Cristina Alger bu konuda tüm sınavları geçer… Aşırı zengin bankacılık dünyasının karanlığına heyecan dolu bir yolculuk sizi bekliyor.”

Yazar Hakkında: Cristina Alger, The New York Times’ın en çok satanlar listesindeki Girls Like UsThe Darlings ve This Was Not the Plan  kitaplarının yazarıdır. Harvard College ve NYU Law School mezunu olan Alger, yazar olmadan önce mali analist ve şirket avukatı olarak çalıştı. Halen New York’ta eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir