İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Topuklu Terlik Süt Yapar” Cihangir Atölye Sahnesi’nde

Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın 2017 yılında kurduğu, eğitim ve sahne uygulamalarıyla tiyatroseverlerden büyük ilgi gören Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) kendi oyunlarının yanı sıra konuk tiyatro topluluklarının oyunlarını da sahnesinde seyirciyle buluşturmaya devam ediyor.

20 ve 27 Kasım 2019 tarihlerinde saat 20.30’da ŞOGEN konuk tiyatro ekibinin sahneleyeceği “TOPUKLU TERLİK SÜT YAPAR” oyunu; toplumsal cinsiyet rolleri ve kimlikleri, cinsler arası iletişim ve etkileşim biçimlerini tartışmaya açarken, evlilik, aşk, ilişki, annelik gibi olgulara tarihsel/toplumsal bir sorgulamanın önünü açıyor.

“Topuklu Terlik Süt Yapar oyunu”da, tüm bu meselelere ironik bir dille yaklaşıyor. 40 yaşında sert bir viraja giren Müjde, hayati bir karar almak üzeredir! Kendisine ve hayata sorduğu bir yığın soruya yanıt bulabilecek mi? Oyun, Müjde’nin bu arayışlarına seyirciyi de ortak ediyor. Figen Şakacı’nın yazdığı, Yönetmenliğini Altuğ Görgü’nün, kostüm tasarımın Neslişah Yılmaz’ın yaptığı oyunda, İrem Altuğ, Altuğ Görgü, Atilla Can Çelebi, Murat Liman, Nilgün Türksever, Özlem Toptaş rol alıyorlar.

“TOPUKLU TERLİK SÜT YAPAR” 20 ve 27 Kasım tarihlerinde Saat 20.30’da Cihangir Atölye Sahnesi’nde olacak.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir