İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Uluslararası Göç Filmleri Festivali”nde Geri Sayım Başladı

Dünyanın en kapsamlı Göç Filmleri festivali ile sınırsız bir sinema yolculuğuna hazır olun. Ülkeler arası en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali olarak yola çıkan “Uluslararası Göç Filmleri Festivali” için geri sayım başladı. Milyonlarca göçmene kucak açan Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan festival, 14-21 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

50’dan fazla filmin gösterimde olacağı festival; yerli ve yabancı yüzlerce sinemacı, basın mensubu, sivil toplum kuruluşlarından katılımcılar ve akademisyenleri konuk edecek. ‘’Uluslararası Göç Filmleri Festivali’’ herkesi, insanlığın ortak kaderi olan ‘göç’ün medeniyete katkılarını, toplumlar arasındaki kültürel etkilerini ve adaptasyon süreçlerini yeniden anlamaya davet edecek.

Festival boyunca, dünyanın dört bir yanından ünlü isimler ile tecrübe paylaşımı, (Masterclass) alanında uzman isimlerle atölyeler, sinema profesyonelleri ve sektörel konuklarla paneller düzenlenecek.Türkiye’de ve dünyada son 5 yılda önemli festivallerde ödüle layık görülmüş film ve senaryolara yarışmalar sonrası toplam 26 bin Euro ödül verilecek.

Site Linki:

www.migrationff.com

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir