İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yury Revich’ten Dünya Ana’ya ithafen: Green Anthem

Keman virtüözü ve besteci Yury Revich‘in, son zamanlarda üzerinde çalıştığı Green Anthem (Yeşil Marş) projesi yayınlandı. Green Anthem (Yeşil Marş), Yury Revich tarafından Dünya Çevre Günü ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı‘na adanmış bir bildirge niteliği taşıyan şarkı projesi.

Yury bu şarkıyı ve beraberindeki projeyi Dünya Ana’nın çocukları olarak gezegenimize, doğaya ve insanlığa adıyor. Müziği ve sözleri Yury Revich tarafından yazılıp aranje edilen Yeşil Marş’ın prodüksiyon ve miksajını ise ünlü Dj ve yapımcı Randy Robot üstleniyor.

Bu proje, dünyanın dört bir yanından ve her yaştan 90 sanatçının canlı olarak çalıp söyledikleri kayıtlardan oluşuyor.

Müziğin dili ile iklim değişikliği için farkındalık yaratmak!

Tarlalarda, ormanlarda, bahçelerde, dağlarda ve hatta apartmanlar gibi  birçok farklı lokasyonda farklı kalitelerde canlı enstrüman kayıtlarını birleştirmek ve miksajını yapmak ekip için gerçekten zorlayıcı bir çalışma olmuş. Ama aynı zamanda da çok farklı seslerin organik bir birliktelik içinde harmanlanması da ekibe ayrıca heyecan verici bir süreç yaşatmış.

Bu benzersiz proje BM Çevre Programı, 350.org, Pathway to Paris, Marcus Suiter ve katılan tüm müzisyenlerin  sayesinde hayat bulmuş.

Dikkat çekici bu çalışmayı https://youtu.be/bi-1BhwsIVg ‘dan izleyebilir & https://music.apple.com/at/album/green-anthem-feat-nicolo-del-greco-lora-grigorieva/1572593328?i=1572593425 dinleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl çevre duyarlılığına dikkat çeken başta Avusturya olmak üzere tüm Avrupa’da büyük ses getiren “Melting World” (Eriyen Dünya) projesine de imza atan Yury, 2021’de ekibiyle birlikte Londra ve Viyana’da dünyanın ilk “İklim Gece Hayatı Deneyimi” projesini de başlattı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir