İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Zorlu PSM Yeni Online Sahnesini Hayata Geçiriyor!

Toplum içinde yer alan tüm bireylerin dünya standartlarında kültür sanat etkinliklerine erişebilmesi amacıyla çalışan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, bugüne dek coğrafi uzaklık ya da maddi engeller nedeniyle etkinliklere erişememiş sanatseverleri de ağırlamak üzere yepyeni bir dijital platformu, 8’inci sezonunda hayata geçiriyor. Zorlu PSM Online adıyla,  online.zorlupsm.com  adresinden ulaşılabilen platform, Sertab Erener, Bedük, Dilek Türkan ve Cenk Erdoğan konserleri ve İbrahim selim ile Bu Gece etkinliğiyle yayın hayatına başlıyor.  Passo.com.tr üzerinden satışa satışa sunulan biletlere, Kasım ayına özel olarak 10 TL’den sahip olabilirsiniz.

Sekizinci sezonuna  #mesafeliamabirlikte  diyerek yeniden “merhaba” diyen ve sanatseverlere kapılarını yeniden açan Zorlu PSM, değişen yaşam biçimimize kültür sanatı dahil etmek üzere hibrit etkinlik modelini hayata geçiriyor. Salondan canlı yayınlar, konser kayıtları, yıldız isimlerin olduğu özel konserler gibi pek çok içerik sunacak Zorlu PSM Online, en iyi etkinlikleri ev konforuna taşıyor.

‘Sahnelerimizdeki etkinlikleri online sahnemize de taşıyoruz… Siz neredeyseniz PSM orada…’

Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas, oluşturdukları bu yeni çevrimiçi sahne ile ilgili olarak şunları söyledi;

“Mart ayı itibarıyla tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde gördük ki, iyi şartlarda, kaliteli bir şekilde sunulan kültür sanat içeriğinin ciddi bir takipçisi var. Bu süreçte online mecralardan yayınladığımız etkinlikler sayesinde 1,5 milyon izleyiciyle buluşmak bizi çok mutlu etti. Pandemi süreci öncesinde etkinliklerimizi daha geniş kitlelerle buluşturmak konusunda farklı projeler üzerinde çalışıyorduk. Değişen hayat koşulları bize bunu dijital ortamda deneyimleme fırsatı verdi. Zorlu PSM Online platformu aracılığıyla artık sahnelerimizde yer alan etkinlikleri ekranlara da taşıyor, en iyi etkinlikleri ev konforunda izleyiciyle buluşturuyoruz.”

Sanatçıyla tanışma, imzalı ürün alma gibi sürprizli etkinli paketleri de çok yakında sunulacak.

Önce Sertab Erener, Bedük, Dilek Türkan ve Cenk Erdoğan konserlerinin açıklandığı platformda İbrahim Selim ile Bu Gece etkinliği de izlenebilecek. Çok yakında birçok etkinliğin hibrit olarak hayata geçeceği Zorlu PSM sahnelerinde, sanatçıyla tanışma, imzalı ürün sahibi olma, yayınlanan etkinliği banttan izleme gibi sürprizlerin olacağı paketler de sunulacak.

online.zorlupsm.com platformu üzerinden seyirci ile buluşmaya hazırlanan etkinlik biletlerine, passo.com.tr adresi üzerinden ve Kasım ayı boyunca 10 TL ‘den ulaşabilirsiniz.

Zorlu PSM’nin ilk hibrit konserleri şöyle;

16,23,30 Kasım; 7,14,21 Aralık – İbrahim Selim ile Bu Gece

4 Aralık – Vestel Gururla Yerli Konserleri: Dilek Türkan “Kadın Eli Değmiş Şarkılar”

Konuk Sanatçılar: Demet Evgar, Selen Öztürk

8 Aralık 2020 –Vestel Gururla Yerli Konserleri: Sertab Erener

5 Aralık 2020 – BEDÜK – Turkcell Sahnesi

22 Aralık – Vestel Gururla Yerli Konserleri: Cenk Erdoğan Group Feat. Ceyl’an Ertem

Haber: Evrim Eylem Şişman

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir