İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Müge Arbak’tan “Yaratıcı Yazarlık: Hayal Gücüyle Yazmak”

Yazar Müge Arbak raflarda yerini alan üçüncü kitabı “Yaratıcı Yazarlık: Hayal Gücüyle Yazmak” ile hayal gücünüzü kurmaca yazma sürecinde nasıl kullanabileceğinizi keşfetmenizi sağlıyor.

Serinin ilk kitabı “Yaratıcı Yazarlık: Yazma Hayalini Gerçekleştirmek”te yazma disiplininin önemini vurgulayan Arbak, yeni kitabında yazmak isteyenlerin sahip olduğu en önemli araçlardan biri olan hayal gücünü bir yazar gözüyle ele alıyor. Sadece yazmaya yeni başlayanlar için değil, kurmaca yazmak isteyen her seviyeden yazar adayı için de önemli bilgiler sunan kitap, özel hazırlanmış 30 yazma çalışmasıyla da okura yazma ve kurma becerisini geliştirme imkânı veriyor.

Arbak, 2017 yılından bu yana kurucusu olduğu ve eğitimler verdiği Farkındalık Yazarlığı Atölyesinde edindiği deneyimlerden ve gözlemlerden de yararlanarak genellikle göz ardı edilen “hayal gücü” kavramını somutlaştırıyor ve yazar adaylarının bu gücü öykü ve roman yazmak için nasıl kullanabileceklerini keşfetmelerini sağlıyor.

Anlat Dedi Hayat isimli bir kısa öykü kitabı da bulunan Müge Arbak, aynı zamanda Farkındalık Yazarlığı Atölyesinin kurucusudur ve yazmak isteyen pek çok kişiye yazarlık atölyeleri ve eğitimleriyle rehberlik etmektedir.

Yayıncı: Bireysel Bilgelik Yayınları

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir