İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aynur Ocak Gündoğan Resim Atölyesi Sergisi Gökyay Vakfı Satranç Müzesi’nde Açıldı

Trabzon Vakfı bünyesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Aynur Ocak Gündoğan öncülüğünde yürütülen resim atölyesi çalışmalarının ürünü olan eserler, 1–15 Kasım tarihleri arasında Gökyay Vakfı Satranç Müzesinde sanatseverlerle buluşuyor.

Farklı dönemlerde üretilen özgün eserlerden oluşan sergi, renklerin, duyguların ve düşüncelerin zengin dünyasını izleyiciye aktarmayı hedefliyor. Atölyeye katılan sanatçıların kişisel yorumları, sergide sanatsal çeşitliliğin bir arada hissedildiği çok sesli bir yapı oluşturuyor. Her bir sanatçı, kendi içsel yolculuğunu tuvale yansıtırken, sergi bütününde ortak bir estetik dokunun varlığı dikkat çekiyor.

Serginin açılışı 1 Kasım Cumartesi günü saat 18.30’da sanatseverlerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, sanatın birleştirici gücünü vurgulayan sıcak bir atmosferde başladı.

Aynur Ocak Gündoğan gazetesanat.com mikrofonuna yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Güzel bir sergiyle sanatseverlerle olmaktan dolayı çok mutluyuz. Gökyay Satranç Müzesi sergimiz için güzel bir adres oldu. 11 sanatçıyla bu sergide yer alıyoruz. Önümüzdeki yıl Eskişehir’de bir sergi açmayı planlıyoruz. Bu imkanı bize sağlayan Trabzon Vakfı’na, Bilgin Aygül beyefendiye ve Gökyay Satranç Vakfı’na çok teşekkür ediyorum.

Ziyaret Bilgileri:
Tarih: 1–15 Kasım
Yer: Gökyay Vakfı Satranç Müzesi
Hacettepe Mah. Basamaklı Sok. No:3, Altındağ/Ankara

Trabzon Vakfı, tüm sanat dostlarını bu özel sergiyi ziyaret etmeye davet ediyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir