İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hatırlayış Yolculuğumuza Yeni Bir Rehber: Mayanda Ne Var?

Mayanda Ne Var, Gülçin Önel’in Maya Uygarlığı’nın rehberliğinde birikimini ve enerjisini aktardığı, özümüzü bulmamız için harika bir yol haritası olacak! İçimizde daima varlığını koruyacak olan bilgileri gün ışığına çıkarmak, gün burcumuzun bize söylediklerine kulak verip kendimiz için en doğru yolu çizmek bizim elimizde. 

Hayat yolculuğuna boş bir levha olarak geldiğimizi söyleyen bazı felsefi görüşlerin aksine Maya öğretileri, kim olduğumuzu ve dünyada neler yapabileceğimizi bilerek gözümüzü açtığımızı söyler. Dünyaya gelmemizden çok önce tomurcuklanan gücümüzü ve potansiyelimizi gerçekleştirmek için önce arayışa karar verebilir, nihayetinde onları hatırlayabiliriz! Henüz hatırlayış yolculuğuna çıkmamış olanları cesaretlendirmeyi, yolda olanların elinden tutup rotasını belirlemeyi hedefleyen bir haritamız var. Maya yol haritası, köklerimizden gelen ve yönümüzü tayin etmek için ihtiyaç duyduğumuz aydınlığı bize sunuyor. Evrenin sonsuzluğuna değin süren kendimizi bulma yolculuğuna çıkma vakti geldi.  

İçimizde hareketlenmekte olan ışığı, kadim öğretilerin eşliğinde güçlendirebiliriz. Peki, keşfedilmeyi bekleyen bu maceraya nasıl atılacağız?

“Kim ki yola çıkar, önce gün ışıklarıyla ilerler. Yolcu, yolda dayanıklılık kazandığında vakit artık yeraltına inme, karanlığa adım atma, korkulardan arınıp kendini özgürleştirecek yolculuğu başlatma vaktidir.”

Gülçin Önel’in titiz çalışmasıyla kitabın içine yerleştirdiği QR kodlar yardımıyla kolaylıkla ritüelleri ve meditasyon uygulamalarını gerçekleştirebileceksiniz. Mayanda Ne Var, hatırlayış yolculuğunuzda her daim sizinle yürüyen ve yolunuza ışık tutan rehberiniz olacak.

Peki sen, özüne kavuşup  Mayanda Ne Var bakmaya hazır mısın?

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir